Συσκευές & Αξεσουάρ
Bread Stuffed with Eggs and Green Beans
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Filling
-
fresh basil leaves5 g
-
pitted black olives120 g
-
water500 g
-
fine sea salt2 tsp
-
medium eggs6
-
fresh green beans cut in pieces200 g
Assembly
-
olive oil200 g
-
garlic clove1
-
medium egg1
-
ground black pepper1 pinch
-
fine sea salt1 tsp
-
sandwich loaf (approx. 500 g)1
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
21 g
Θερμίδες
2652 kJ /
634 kcal
Λιπαρά
41 g
Υδατάνθρακες
45 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
2017 CALENDAR
12 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEstonian Kringle (Estonia)
1ωρ. 40 λεπτ.
Sweet Breakfast Bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Steamed Wholemeal Bread
2ωρ.
Cyndi's Gluten-Free Bread
1ωρ. 40 λεπτ.
Persian Flatbreads
1ωρ. 45 λεπτ.
Mini Iced Fingers
2ωρ. 10 λεπτ.
Pitta Bread
2ωρ.
Milk bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Bagels
1ωρ. 20 λεπτ.
Brioche Burger Buns
4ωρ.
Gluten-Free Focaccia Bread
1ωρ.
Sandwich Bread
3ωρ.