
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bread Stuffed with Eggs and Green Beans
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Filling
-
fresh basil leaves5 g
-
pitted black olives120 g
-
water500 g
-
fine sea salt2 tsp
-
medium eggs6
-
fresh green beans cut in pieces200 g
Assembly
-
olive oil200 g
-
garlic clove1
-
medium egg1
-
ground black pepper1 pinch
-
fine sea salt1 tsp
-
sandwich loaf (approx. 500 g)1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
634 kcal /
2652 kJ
Πρωτεΐνη
21 g
Λιπαρά
41 g
Υδατάνθρακες
45 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

2017 CALENDAR
12 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMilk Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
White Bread
3ωρ.
Turkish Flatbreads
2ωρ. 10 λεπτ.
White Finger Rolls
3ωρ. 30 λεπτ.
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1ωρ.
Nut Bread
1ωρ. 20 λεπτ.
Baguettes
3ωρ. 45 λεπτ.
Seedy Wholemeal Bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2ωρ.
Rye Bread Rolls
4ωρ.
Bunny Bread Rolls with Cheesy Centre
45 λεπτ.
Mini Everything Bagels
1ωρ. 20 λεπτ.