
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bread Stuffed with Eggs and Green Beans
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Filling
-
fresh basil leaves5 g
-
pitted black olives120 g
-
water500 g
-
fine sea salt2 tsp
-
medium eggs6
-
fresh green beans cut in pieces200 g
Assembly
-
olive oil200 g
-
garlic clove1
-
medium egg1
-
ground black pepper1 pinch
-
fine sea salt1 tsp
-
sandwich loaf (approx. 500 g)1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
634 kcal /
2652 kJ
Πρωτεΐνη
21 g
Λιπαρά
41 g
Υδατάνθρακες
45 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

2017 CALENDAR
12 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGreek Easter Bread (Tsoureki)
2 Std. 20 Min
Italian Easter Bread
3 Std. 50 Min
Brioche
8 Std.
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1 Std.
Herb Butter Flatbreads
35 Min
Crusty Spelt Bread
2 Std. 20 Min
Irish Soda Bread
45 Min
Potato Farls
1 Std. 10 Min
Steamed Pesto Bread Rolls
1 Std. 15 Min
Gluten-free Bread
Keine Bewertungen
Hot Cross Buns
3 Std. 50 Min
Quick Flatbreads
20 Min