
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rustic Olive, Fig and Walnut Bread
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
20 slices
Υλικά
-
pitted black olives80 g
-
dried figs halved80 g
-
walnut halves60 g
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
rye flour200 g
-
strong white bread flour450 g
-
water300 g
-
fresh yeast crumbled42 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil100 g
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
198.5 kcal /
830.3 kJ
Πρωτεΐνη
4.9 g
Λιπαρά
7.6 g
Υδατάνθρακες
28.8 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
0.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Home Comforts
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhite Bread
3 Std.
Tomato Basil Chicken Quiche
1 Std.
Sausage Rolls
1 Std. 10 Min
Quick Bread Rolls
45 Min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1 Std.
Cheese Scones
20 Min
Seeded Protein Crackers
30 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Cheesy Garlic Breadsticks
1 Std. 30 Min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 Std. 5 Min
Salt Cod Fritters
45 Min
Savoury Flapjacks
45 Min