Gulaschsuppe im Brot

Gulaschsuppe im Brot

4.2 371 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 Portionen

Υλικά

Brote
  • Öl zum Einfetten
  • Weizenmehl und etwas mehr zum Bemehlen
    600 g
  • Roggenmehl Type 1150
    300 g
  • Sauerteig flüssig (75 g), z.B. von Seitenbacher
    1 Pck.
  • Hefe (40 g)
    1 Würfel
  • Salz
    3 TL
  • Wasser
    550 g
  • Apfelessig
    20 g
  • Kartoffelstärke
    20 g
Gulaschsuppe und Fertigstellung
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Öl
    30 g
  • Rindergulasch in Würfeln (ca. 1,5 cm)
    500 g
  • Tomatenmark
    30 g
  • Senf
    1 TL
  • Wasser
    350 g
  • Crème fraîche
    200 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Paprika rosenscharf
    1 TL
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Speisestärke
    10 g
  • gelbe Paprika (ca. 150 g), in Würfeln (1 cm)
    1

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 929 kcal / 3545 kJ
Πρωτεΐνη 36 g
Λιπαρά 25 g
Υδατάνθρακες 119 g
Φυτικές ίνες 10.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων