 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
豆腐焗海鮮
                
                Προετοιμασία 5 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 30 λεπτ.
              
              
                
                2 人份
              
            Υλικά
- 
          蒜頭10 克
- 
          洋蔥 切塊50 克
- 
          奶油25 克
- 
          低筋麵粉1 茶匙
- 
          豆漿 (無糖)70 克
- 
          鹽¼ 茶匙
- 
          黑胡椒粉1 茶匙
- 
          透抽 去除內臟、切成圈狀100 克
- 
          草蝦 挑去腸泥8 隻
- 
          綠色花椰菜 切塊½ 顆
- 
          新鮮蛤蜊,刷洗乾淨 吐沙1小時10 顆
- 
          比薩起士絲80 克
- 
          板豆腐 切塊½ 塊
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        47 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2094 kJ  / 
                        501 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        25 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        25 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        30分鐘料理
                        11 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    