Συσκευές & Αξεσουάρ
Rhabarber-Trifle
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Cantuccini120 g
-
Orange Bio, 2 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst1
-
Zucker40 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Ricotta250 g
-
Rhabarberkompott selbst gemacht (siehe Tipp)300 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
2044 kJ /
488 kcal
Λιπαρά
27 g
Υδατάνθρακες
49 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
ESSEN & TRINKEN 2/2017
50 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
#zuHausemitThermomix
15 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalzkaramell-Cheesecakes
2ωρ.
Franzbrötchen-Auflauf
40 λεπτ.
Christstollenparfait
8ωρ. 30 λεπτ.
Cheesecakes mit Maracuja-Topping
2ωρ.
Stollen-Tiramisu
2ωρ. 20 λεπτ.
Eissplittertorte (weihnachtlich)
8ωρ. 20 λεπτ.
Schokoladeneis
7ωρ.
Chai-Latte-Trüffel
2ωρ. 50 λεπτ.
Champagner-Granita mit Himbeeren
13ωρ.
Schoko-Minz-Trüffel
1ωρ. 30 λεπτ.
Nougat-Panna-Cotta
4ωρ. 15 λεπτ.
Kirsch-Windbeutel-Dessert
1ωρ. 15 λεπτ.