
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rhabarber-Trifle
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Cantuccini120 g
-
Orange Bio, 2 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst1
-
Zucker40 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Ricotta250 g
-
Rhabarberkompott selbst gemacht (siehe Tipp)300 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
2044 kJ /
488 kcal
Λιπαρά
27 g
Υδατάνθρακες
49 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ESSEN & TRINKEN 2/2017
50 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

#zuHausemitThermomix
15 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeeren-Crumble mit Tonkabohne
55 Min
Lütticher Waffeln mit Schokosauce und Tonka-Schmand
2 Std.
Rosa Macarons mit Erdbeer-Ganache
2 Std. 30 Min
Blüten-Beeren-Torte
1 Std. 30 Min
Cremige Polenta mit Pfirsichen
50 Min
Salz-Karamell-Toffees
1 Std. 45 Min
Kuchen mit gesalzener Karamellsauce
1 Std. 40 Min
Schnelle Apfel-Trauben-Ballen
40 Min
Low Carb Kokos-Pralinen
1 Std.
Erdbeer-Himbeer-Joghurt-Pops
8 Std. 20 Min
Bananensplit-Eistorte mit Schoko-Karamellsauce
4 Std.
Schokoladeneis
12 Std.