
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rhabarber-Trifle
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Cantuccini120 g
-
Orange Bio, 2 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst1
-
Zucker40 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Ricotta250 g
-
Rhabarberkompott selbst gemacht (siehe Tipp)300 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
488 kcal /
2044 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
27 g
Υδατάνθρακες
49 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ESSEN & TRINKEN 2/2017
50 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

#zuHausemitThermomix
15 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPflaumenkompott
20 λεπτ.
Schokoladen-Macarons
26ωρ.
Veganer Apfel-Nuss-Crumble mit Rumrosinen
9ωρ.
Cantuccini
1ωρ. 50 λεπτ.
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 λεπτ.
Omas Apfelkompott mit Honig
20 λεπτ.
Pfirsicheis
15 λεπτ.
Flaumiger Kaiserschmarrn
40 λεπτ.
Schnelle Apfel-Trauben-Ballen
40 λεπτ.
Crème brûlée
2ωρ. 30 λεπτ.
Blaubeer-Cheesecake-Eis
14ωρ. 45 λεπτ.
Schwäbische Pfitzauf
40 λεπτ.