
Συσκευές & Αξεσουάρ
麻辣臭豆腐
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
花椒油15 克
-
辣椒油15 克
-
花椒粒¼ 茶匙
-
蒜頭2 顆
-
新鮮紅辣椒10 克
-
辣豆瓣醬2 大匙
-
米酒1 大匙
-
醬油1 茶匙
-
水600 克
-
臭豆腐 切方形狀(約2公分)350 克
-
油炸豆腐皮 切塊30 克
-
新鮮黑木耳 切小片50 克
-
蒜苗 切片,留一些蒜綠裝飾用50 克
-
新鮮香菜葉 裝飾用5 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
217 kcal /
907 kJ
Πρωτεΐνη
14.6 g
Λιπαρά
15.1 g
Υδατάνθρακες
8.3 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

熱炒排行榜
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν