
Συσκευές & Αξεσουάρ
Empress Rice with Crème Anglaise
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 portions
Υλικά
-
whole milk350 g
-
caster sugar80 g
-
pudding rice50 g
-
lemon finely grated zest only1
-
jelly cubes (quarter of one 135 g pack)3
-
vanilla pod seeds only1
-
egg yolks from medium eggs3
-
milk250 g
-
gelatine leaves4
-
whipping cream200 g
-
candied cherries diced (3 mm), soaked in Kirsch for 1 hour15 g
-
candied angelica diced (3 mm), soaked in Kirsch for 1 hour15 g
-
Kirsch20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 6 portions
Πρωτεΐνη
46 g
Θερμίδες
9252 kJ /
2214 kcal
Λιπαρά
122 g
Υδατάνθρακες
199 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Patisserie
8 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSummer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1ωρ. 10 λεπτ.
Apple Crumble with Vanilla Cashew Ice Cream
1ωρ.
Strawberry Bavarois
6ωρ.
Spiced Autumn Fruit Cobbler
1ωρ. 20 λεπτ.
Chocolate Pancakes
35 λεπτ.
Millionaire's Chocolate Tart
2ωρ. 20 λεπτ.
Peach and Plum Fruit Cobbler
1ωρ.
Polish Doughnuts (Pączki)
1ωρ. 20 λεπτ.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Apple and Blackcurrant Pie
2ωρ.
Vanilla Custard
15 λεπτ.
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
50 λεπτ.