Συσκευές & Αξεσουάρ
櫻花蝦煎包
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
10 個
Υλικά
麵糰
-
中筋麵粉250 克
-
鹽½ 茶匙
-
熱水 (約90-95°C)100 克
-
冷水65 克
內餡
-
蔥 切蔥花20 克
-
薑 切碎5 克
-
豬絞肉280 克
-
櫻花蝦20 克
-
米酒1 茶匙
-
糖5 克
-
香油10 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
小干貝 切塊70 克
-
油 少許,抹油和煎煮用
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 個
Πρωτεΐνη
12.7 g
Θερμίδες
810 kJ /
194 kcal
Λιπαρά
6.7 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Υδατάνθρακες
20.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
麵粉實驗室(上)
76 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν