櫻花蝦煎包

櫻花蝦煎包

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
10 個

Υλικά

麵糰
  • 中筋麵粉
    250 克
  • ½ 茶匙
  • 熱水 (約90-95°C)
    100 克
  • 冷水
    65 克
內餡
  • 切蔥花
    20 克
  • 切碎
    5 克
  • 豬絞肉
    280 克
  • 櫻花蝦
    20 克
  • 米酒
    1 茶匙
  • 5 克
  • 香油
    10 克
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 小干貝 切塊
    70 克
  • 少許,抹油和煎煮用

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 個

Πρωτεΐνη 12.7 g
Θερμίδες 810 kJ / 194 kcal
Λιπαρά 6.7 g
Φυτικές ίνες 0.8 g
Υδατάνθρακες 20.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων