
Συσκευές & Αξεσουάρ
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Smoked Salmon and Avocado Salsa
-
spring onions trimmed, cut in pieces1 Tbsp
-
smoked salmon80 g
-
fresh baby spinach (προαιρετικό πεδίο) leaves10
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
lemon juice (approx. ½ lemon), or to taste20 g
-
avocado flesh only, diced (1 cm)½
Poached Egg Pots
-
water700 g
-
fresh baby spinach stalks removed150 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
whipping cream30 g
-
grated Parmesan cheese1 Tbsp
-
medium eggs2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
341 kcal /
1433 kJ
Πρωτεΐνη
22 g
Λιπαρά
26.9 g
Υδατάνθρακες
2.2 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWaffles
25 λεπτ.
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 λεπτ.
Breakfast Bread Pudding
50 λεπτ.
Multigrain Banana Pancakes
30 λεπτ.
Blueberry Jam
45 λεπτ.
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50 λεπτ.
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35 λεπτ.
Shakshuka
50 λεπτ.
Espresso 'Baked' Beans
35 λεπτ.
Strawberry Cheesecake Overnight Oats
8ωρ. 10 λεπτ.
Vanilla and Honey Toasted Granola
1ωρ. 35 λεπτ.
Grab and Go Breakfast Wrap
30 λεπτ.