
Συσκευές & Αξεσουάρ
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Smoked Salmon and Avocado Salsa
-
spring onions trimmed, cut in pieces1 Tbsp
-
smoked salmon80 g
-
fresh baby spinach (προαιρετικό πεδίο) leaves10
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
lemon juice (approx. ½ lemon), or to taste20 g
-
avocado flesh only, diced (1 cm)½
Poached Egg Pots
-
water700 g
-
fresh baby spinach stalks removed150 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
whipping cream30 g
-
grated Parmesan cheese1 Tbsp
-
medium eggs2
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
341 kcal /
1433 kJ
Πρωτεΐνη
22 g
Λιπαρά
26.9 g
Υδατάνθρακες
2.2 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOrange Dyed Eggs
55 λεπτ.
Breakfast Bread Pudding
50 λεπτ.
Strawberry, Banana and Chia Seed Breakfast Loaf
1ωρ. 35 λεπτ.
Caprese Omelette
30 λεπτ.
Matcha Yoghurt with Simple Granola and Grapefruit
25 λεπτ.
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
Καμία βαθμολογία
Blueberry Jam
Καμία βαθμολογία
Bento with Pandas
1ωρ.
Scrambled Eggs
10 λεπτ.
Cinnamon Crunch Cereal with Dairy-free Milk
9ωρ.
Quick Yoghurt Flatbreads with Smoked Salmon and Cream Cheese
25 λεπτ.
Chicken Congee
1ωρ. 30 λεπτ.