
Συσκευές & Αξεσουάρ
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Smoked Salmon and Avocado Salsa
-
spring onions trimmed, cut in pieces1 Tbsp
-
smoked salmon80 g
-
fresh baby spinach (προαιρετικό πεδίο) leaves10
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
lemon juice (approx. ½ lemon), or to taste20 g
-
avocado flesh only, diced (1 cm)½
Poached Egg Pots
-
water700 g
-
fresh baby spinach stalks removed150 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
whipping cream30 g
-
grated Parmesan cheese1 Tbsp
-
medium eggs2
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
341 kcal /
1433 kJ
Πρωτεΐνη
22 g
Λιπαρά
26.9 g
Υδατάνθρακες
2.2 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMuesli Smoothie
12ωρ.
Full English Breakfast Popover
40 λεπτ.
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 λεπτ.
Raspberry Coconut Smoothie Bowl
Καμία βαθμολογία
Caprese Omelette
30 λεπτ.
Bento with Pandas
1ωρ.
Scrambled Eggs
10 λεπτ.
French Toast with Vanilla Sabayon
20 λεπτ.
Grab and Go Breakfast Wrap
30 λεπτ.
Chicken Congee
1ωρ. 30 λεπτ.
Soft Fresh Cheese
15ωρ. 20 λεπτ.
Yoghurt with Blueberry and Apple Compote
13ωρ. 40 λεπτ.