
Συσκευές & Αξεσουάρ
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Smoked Salmon and Avocado Salsa
-
spring onions trimmed, cut in pieces1 Tbsp
-
smoked salmon80 g
-
fresh baby spinach (προαιρετικό πεδίο) leaves10
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
lemon juice (approx. ½ lemon), or to taste20 g
-
avocado flesh only, diced (1 cm)½
Poached Egg Pots
-
water700 g
-
fresh baby spinach stalks removed150 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
whipping cream30 g
-
grated Parmesan cheese1 Tbsp
-
medium eggs2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
22 g
Θερμίδες
1433 kJ /
341 kcal
Λιπαρά
26.9 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Υδατάνθρακες
2.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCrunchy Granola
2ωρ.
Chocolate Chia Pudding
10 λεπτ.
Linseed Smoothie and Chocolate Cookies
9ωρ.
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 λεπτ.
Caprese Omelette
30 λεπτ.
Blueberry Jam
45 λεπτ.
Scrambled Eggs
10 λεπτ.
Soft Fresh Cheese
15ωρ. 20 λεπτ.
Yoghurt with Blueberry and Apple Compote
13ωρ. 40 λεπτ.
Full English Breakfast Popover
35 λεπτ.
Crunchy Granola
1ωρ. 45 λεπτ.
Kedgeree
45 λεπτ.