
Συσκευές & Αξεσουάρ
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
milk125 g
-
liquid glucose2 ½ tsp
-
gelatine leaf1
-
milk chocolate small pieces or callets215 g
-
whipping cream250 g
-
ripe bananas (approx. 2 bananas)250 - 260 g
-
mangoes2
-
brown sugar80 g
-
lemon juice40 g
-
mangoes1
-
fresh mint leaves (προαιρετικό πεδίο) for garnish
-
icing sugar for garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portions
Πρωτεΐνη
8 g
Θερμίδες
3055 kJ /
732 kcal
Λιπαρά
43 g
Υδατάνθρακες
77 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Patisserie
8 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSummer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min
Apple Crumble with Vanilla Cashew Ice Cream
1h
Strawberry Bavarois
6h
Spiced Autumn Fruit Cobbler
1h 20min
Chocolate Pancakes
35min
Millionaire's Chocolate Tart
2h 20min
Peach and Plum Fruit Cobbler
1h
Polish Doughnuts (Pączki)
1h 20min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Apple and Blackcurrant Pie
2h
Vanilla Custard
15min
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
50min