Συσκευές & Αξεσουάρ
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
milk125 g
-
liquid glucose2 ½ tsp
-
gelatine leaf1
-
milk chocolate small pieces or callets215 g
-
whipping cream250 g
-
ripe bananas (approx. 2 bananas)250 - 260 g
-
mangoes2
-
brown sugar80 g
-
lemon juice40 g
-
mangoes1
-
fresh mint leaves (προαιρετικό πεδίο) for garnish
-
icing sugar for garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portions
Πρωτεΐνη
8 g
Θερμίδες
3055 kJ /
732 kcal
Λιπαρά
43 g
Υδατάνθρακες
77 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Patisserie
8 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocoholics
1ωρ.
Sticky Toffee Puddings
1ωρ.
Peppermint Chocolate Bark
4ωρ.
Sticky Jamaican Ginger Cake
25ωρ.
Plum Lattice Tart
2ωρ. 20 λεπτ.
Gluten-free Sacher Torte
3ωρ. 20 λεπτ.
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6ωρ. 30 λεπτ.
Caramelised White Chocolate Bark
18ωρ.
Apple and Blackcurrant Pie
2ωρ.
Tiramisù with Chocolate and Chilli
6ωρ.
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3ωρ. 10 λεπτ.
Eggnog Ice Cream
10ωρ. 50 λεπτ.