
Συσκευές & Αξεσουάρ
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
milk125 g
-
liquid glucose2 ½ tsp
-
gelatine leaf1
-
milk chocolate small pieces or callets215 g
-
whipping cream250 g
-
ripe bananas (approx. 2 bananas)250 - 260 g
-
mangoes2
-
brown sugar80 g
-
lemon juice40 g
-
mangoes1
-
fresh mint leaves (προαιρετικό πεδίο) for garnish
-
icing sugar for garnish
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
732 kcal /
3055 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
43 g
Υδατάνθρακες
77 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Patisserie
8 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAlmond Tuiles
1 Std. 30 Min
Mini Iced Fingers
2 Std. 10 Min
Piped Raspberry Mousse
1 Std.
Quick fruit sorbet
10 Min
Chocolate Meringue Stack
7 Std. 30 Min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4 Std. 25 Min
Chocolate Orange Mousse
2 Std. 20 Min
Seville Orange Sorbet
3 Std. 25 Min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 Min
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18 Std.
Lemon Sorbet
8 Std. 30 Min
Pear Frangipane
1 Std. 30 Min