Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce

Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce

3.7 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 portions

Υλικά

Puddings
  • strong brewed coffee
    230 g
  • unsalted butter diced, plus extra for greasing
    185 g
  • caster sugar
    300 g
  • dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets
    150 g
  • rum
    75 g
  • eggs (approx. 1.5 medium eggs), whisked
    75 g
  • plain flour plus extra for flouring
    185 g
  • bicarbonate of soda
    1 tsp
  • fine sea salt
    1 pinch
Chocolate Caramel Sauce
  • whipping cream
    470 g
  • liquid glucose
    1 ¼ Tbsp
  • milk chocolate small pieces or callets
    150 g
  • granulated sugar
    240 g
  • unsalted butter cold, diced
    75 g
  • ice cream (προαιρετικό πεδίο) for serving

Διατροφή ανά 1 portions

Θερμίδες 1064 kcal / 4437 kJ
Πρωτεΐνη 7.6 g
Λιπαρά 66 g
Υδατάνθρακες 105 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων