
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 portions
Υλικά
Puddings
-
strong brewed coffee230 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing185 g
-
caster sugar300 g
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets150 g
-
rum75 g
-
eggs (approx. 1.5 medium eggs), whisked75 g
-
plain flour plus extra for flouring185 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
Chocolate Caramel Sauce
-
whipping cream470 g
-
liquid glucose1 ¼ Tbsp
-
milk chocolate small pieces or callets150 g
-
granulated sugar240 g
-
unsalted butter cold, diced75 g
-
ice cream (προαιρετικό πεδίο) for serving
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
1064 kcal /
4437 kJ
Πρωτεΐνη
7.6 g
Λιπαρά
66 g
Υδατάνθρακες
105 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Patisserie
8 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAlmond Tuiles
1ωρ. 30 λεπτ.
Mini Iced Fingers
2ωρ. 10 λεπτ.
Piped Raspberry Mousse
1ωρ.
Quick fruit sorbet
10 λεπτ.
Chocolate Meringue Stack
7ωρ. 30 λεπτ.
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4ωρ. 25 λεπτ.
Chocolate Orange Mousse
2ωρ. 20 λεπτ.
Seville Orange Sorbet
3ωρ. 25 λεπτ.
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 λεπτ.
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18ωρ.
Lemon Sorbet
8ωρ. 30 λεπτ.
Pear Frangipane
1ωρ. 30 λεπτ.