Topfenbrot mit Haferflocken und Wildkäutermix

Topfenbrot mit Haferflocken und Wildkäutermix

4.2 55 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
18 Scheiben

Υλικά

  • Öl zum Einfetten
  • Haferflocken
    500 g
  • Sonnenblumenkerne
    15 g
  • Topfen, 20% Fett
    500 g
  • Eier (Größe M)
    5
  • gemischte Kräuter, frisch (z. B. Bärlauch, Brennnessel, Löwenzahnblätter, Giersch, Breitwegerich)
    40 g
  • Wasser
    100 g
  • Salz
    2 TL
  • Kümmel, gemahlen nach Geschmack
    ½ - 1 TL
  • Weinstein-Backpulver
    2 TL
  • Honig
    1 TL

Διατροφή ανά 1 Scheibe

Θερμίδες 166 kcal / 695 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 6 g
Υδατάνθρακες 19 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων