Ciabatta

Ciabatta

4.7 164 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 17ωρ.
2 Stück

Υλικά

Weizensauerteig
  • Wasser
    150 g
  • Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
    15 g
  • Weizenmehl Type 550 oder 700
    150 g
Hauptteig
  • Wasser kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
    260 g
  • Weizenmehl Type 550 oder 700
    350 g
  • frische Hefe (siehe Tipp)
    5 g
  • Salz (10-12 g)
    2 TL
  • Olivenöl zum Einfetten
  • Roggenmehl Type 1150 oder 960 zum Bearbeiten

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 935 kcal / 3708 kJ
Πρωτεΐνη 28 g
Λιπαρά 3 g
Υδατάνθρακες 183 g
Φυτικές ίνες 9.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων