Συσκευές & Αξεσουάρ
Hazelnut dukkah with fennel
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
25 portions
Υλικά
-
white sesame seeds40 g
-
sunflower seeds15 g
-
almonds20 g
-
hazelnuts20 g
-
coriander seeds½ tsp
-
fennel seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
nori sheets torn into pieces2 sheets
-
garlic powder (optional)½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
46 mg
Πρωτεΐνη
0.9 g
Θερμίδες
105.3 kJ /
25.1 kcal
Λιπαρά
2.2 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.2 g
Υδατάνθρακες
0.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Eat Well
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlueberry jam
35 λεπτ.
Gluten free bread rolls
2ωρ. 30 λεπτ.
Vegan 'pulled pork'
20 λεπτ.
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3ωρ.
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 λεπτ.
Almond milk to almond pancakes
30 λεπτ.
Honeycomb butter
10 λεπτ.
Golden syrup butter
10 λεπτ.
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 λεπτ.
Gluten free pasta
50 λεπτ.
Citrus salt
35 λεπτ.
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10ωρ. 25 λεπτ.