Συσκευές & Αξεσουάρ
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ. 25 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Ginger sugar syrup
-
water200 g
-
white sugar100 g
-
palm sugar100 g
-
fresh ginger (προαιρετικό πεδίο) cut into slices50 g
-
pandan leaves (optional)4
Douhua
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra 1 tbsp and extra for soaking2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
24.5 mg
Πρωτεΐνη
3.8 g
Θερμίδες
762 kJ /
182.1 kcal
Λιπαρά
1.7 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
39.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
SG60 Flavours
15 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSage and black garlic butter
10 λεπτ.
Berry and polenta porridge
20 λεπτ.
Pickled watermelon rind
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten free pasta
50 λεπτ.
Bread pastry
55 λεπτ.
Creamy yoghurt ice cream
24ωρ. 10 λεπτ.
Citrus salt
35 λεπτ.
TM7 Demo (NZ)
1ωρ. 30 λεπτ.
TM7 Demo (AU)
1ωρ. 30 λεπτ.
Boiled pasta
20 λεπτ.
Gluten free lentil wraps
3ωρ. 40 λεπτ.
Spicy Cajun rub
5 λεπτ.