Gâteau de riz à la pâte de haricot azuki

Gâteau de riz à la pâte de haricot azuki

2.8 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 55 λεπτ.
6 parts

Υλικά

La pâte de haricot azuki
  • 150 g de haricots azuki secs préalablement trempés pendant 4-24 heures
  • 850 g d'eau
  • 50 g de sucre roux
Le gâteau de riz
  • 100 g de farine de riz blanc (voir "Conseil(s)")
  • 125 g de farine de riz gluant
  • 60 g sucre glace maison
  • 75 g de lait
  • 15 g de fruits déshydratés (raisins, abricots ou pêches par ex.), coupés en petits morceaux
  • 1000 g d'eau

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 314 kcal / 1318 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 1 g
Υδατάνθρακες 66 g
Φυτικές ίνες 4.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων