Pierogi z kapustą i mięsem wieprzowym na parze

Pierogi z kapustą i mięsem wieprzowym na parze

4.4 169 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
32 sztuki

Υλικά

Ciasto na pierogi
  • wody
    160 g
  • mąki pszennej
    300 g
  • oleju
    1 łyżkę
  • soli
    ¼ łyżeczki
  • olej do natłuszczenia
Farsz i pierogi
  • białej kapusty bez grubych części, pokrojonej na kawałki
    400 g
  • soli
    1 ½ łyżeczki
  • mięsa wieprzowego, mielonego
    350 g
  • wody
    530 g
  • sosu sojowego
    20 g
  • oleju sezamowego
    15 g
  • wina ryżowego (προαιρετικό πεδίο)
    10 g
    10 g sake
  • cukru
    ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • mąka pszenna do oprószenia

Διατροφή ανά 1 sztukę

Θερμίδες 74.5 kcal / 311.9 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 3.3 g
Υδατάνθρακες 8 g
Φυτικές ίνες 0.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων