Pierożki shaomai

Pierożki shaomai

4.3 48 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
40 sztuk

Υλικά

  • marchewki
    10 g
Ciasto shaomai
  • wody
    50 g
  • mąki pszennej
    180 g
  • jajko
    1
Farsz
  • surowego boczku, bez kości, bez skóry pokrojonego na 3 cm kawałki
    300 g
  • grzybów, świeżych (np. shiitake, pieczarki, kurki)
    15 - 20 g
  • korzenia imbiru, świeżego (προαιρετικό πεδίο) pokrojonego w 1-2 mm plastry
    5 - 10 g
  • krewetek, surowych, obranych świeżych lub mrożonych
    270 g
  • cukru
    1 łyżka
  • oleju sezamowego z pierwszego tłoczenia (30 g, patrz wskazówka)
    2 łyżki
  • soli
    1 łyżeczka
  • pieprzu białego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • skrobi kukurydzianej
    1 łyżeczka
  • olej do natłuszczenia Varomy
  • mąka pszenna do oprószenia blatu
  • wody
    500 g

Διατροφή ανά 1 sztukę

Θερμίδες 57 kcal / 240 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 3 g
Υδατάνθρακες 4 g
Φυτικές ίνες 0.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων