
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tomaten-Risotto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Parmesan in Stücken80 g
-
Tomaten geviertelt, entkernt500 g
-
Schalotten halbiert80 g
-
Olivenöl4 EL
-
Risottoreis (z.B. Arborio)300 g
-
trockener Weißwein80 g
-
Geflügelbrühe heiß600 g
-
Salz½ TL
-
Butter kalt, in Stücken40 g
-
Ricotta80 g
-
Basilikum abgezupft8 Stängel
-
Pfeffer4 Prisen
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
589 kcal /
2468 kJ
Πρωτεΐνη
14 g
Λιπαρά
27 g
Υδατάνθρακες
64 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 1/2017
90 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGnocchi al verde mit Erbsen und Brühwürstchen
30 λεπτ.
Pad Thai mit Garnelen
55 λεπτ.
Käse-Makkaroni
50 λεπτ.
Reistopf mit Schweinefleisch
1ωρ.
Knoblauch-Parmesan-Orzotto
30 λεπτ.
Würzig gebratene Udon-Nudeln mit Ente und Sesam
25 λεπτ.
Gemüse-Nudel-Auflauf
1ωρ.
Spinat-Walnuss-Risotto
35 λεπτ.
Farfalle mit Spinat und Cherry-Tomaten
30 λεπτ.
Gnocchi all`Arrabiata
35 λεπτ.
Hähnchen-Curry-Reis
1ωρ.
Curry-Möhren-Risotto
50 λεπτ.