Risotto zucca e pancetta

Risotto zucca e pancetta

4.3 37 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano a cubetti (3 cm)
    40 g
  • di acqua
    1220 g
  • di polpa di zucca a pezzi (2 cm)
    300 g
  • di olio di oliva
    1 cucchiaio
  • di sale + q.b.
    ½ - 1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato fresco + q.b.
    2 pizzichi
  • di scalogno
    30 g
  • di pancetta a fette, tagliata a pezzi
    100 g
  • di burro
    40 g
  • di riso per risotto (Es. Arborio o Carnaroli)
    320 g
  • di vino bianco, secco
    60 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaio
    1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
  • di piselli surgelati
    60 g
    60 g di piselli verdi, freschi
  • prezzemolo fresco le foglie

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 345 kcal / 1452 kJ
Πρωτεΐνη 10.2 g
Λιπαρά 12.4 g
Υδατάνθρακες 47.2 g
Φυτικές ίνες 2.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων