Συσκευές & Αξεσουάρ
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 porties
Υλικά
-
1 teentje knoflooksjalotten20 g
-
verse rozemarijn gewassen en gedroogde naaldjes1 takje
-
extra vergine olijfolie plus extra naar believen30 g
-
wortelen in stukken (3-4 cm)20 g
-
selder in stukken (3-4 cm)20 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt180 g
-
water200 g
-
fijn zout½ tl
-
volkorenpasta, gedroogd, het type fusilli of ander type volkorenpasta (bv. macaroni, penne etc.)100 g
-
gepelde garnalen (προαιρετικό πεδίο) vers60 g
-
extra vergine olijfolie
-
vers gemalen zwarte peper (προαιρετικό πεδίο)2 snuifjes
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
18 g
Θερμίδες
1987 kJ /
475 kcal
Λιπαρά
24 g
Φυτικές ίνες
9 g
Υδατάνθρακες
50 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Power Food
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSushi donuts
50 λεπτ.
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25 λεπτ.
Nasi Goreng
40 λεπτ.
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 λεπτ.
Pad Thai
45 λεπτ.
Zalm met rijst en champignons
30 λεπτ.
Rijst met kip en champignons
30 λεπτ.
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30 λεπτ.
Pasta met crème van pistache
30 λεπτ.
Rijst met Zeevruchten
Καμία βαθμολογία
Romige pasta met kip en broccoli
30 λεπτ.
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Καμία βαθμολογία