
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mediterraanse gebakjes
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 stuks
Υλικά
-
boter om in te vetten
-
bladerdeeg uitgerold (ong. 24 x 40 cm)270 g
-
middelharde kaas in stukken (3 cm) (bv. Gruyère of Gouda)150 g
-
artisjokharten uit blik uitgelekt150 - 170 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt60 g
-
zure room, 20% vet200 g
-
eieren2
-
verse basilicumbladeren in fijne reepjes gesneden20
-
gedroogde oregano¼ tl
-
fijn zout¾ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Διατροφή ανά 1 stuk
Θερμίδες
414 kcal /
1731 kJ
Πρωτεΐνη
14 g
Λιπαρά
30 g
Υδατάνθρακες
21 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Feestjes
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomaat en basilicum kip quiche
1 Std.
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1 Std.
Regenboog Veggie Pizza
Keine Bewertungen
Pizza Diavola
Keine Bewertungen
Napolitaanse Pizza
Keine Bewertungen
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 Std. 30 Min
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Keine Bewertungen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Keine Bewertungen
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Ovenburger
1 Std. 45 Min
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Keine Bewertungen
Flatbread met peer en geitenkaas
3 Std.