Cachupa with pork and beans

Cachupa with pork and beans

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ.
10 portions

Υλικά

  • dried broad beans
    100 g
  • dried white sweetcorn kernels (type canjica)
    200 g
  • popcorn kernels (unpopped) dried
    100 g
  • water plus extra for soaking
    2200 g
  • garlic cloves crushed
    4
  • bay leaves, dried
    2
  • bacon cut in pieces (2 cm)
    400 g
  • pork spare ribs cut in individual ribs
    300 g
  • white wine
    100 g
  • salt
    4 tsp
  • ground pepper
    1 pinch
  • olive oil
    1 ½ tsp
  • chorizo in one piece
    200 g
  • kale cut in thin strips (1 mm)
    300 g
  • sweet potato cut in pieces (2 cm)
    350 g
  • pumpkin cut in pieces (2 cm)
    250 g
  • onions cut in pieces
    200 g
  • olive oil
    30 g
  • fresh red chilli cut in slices
    1
  • tomatoes cut in pieces
    200 g
  • canned butter beans drained
    300 g
  • red chilli sauce (gindungo), for seasoning

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 portion

Πρωτεΐνη 23 g
Θερμίδες 2539.7 kJ / 607 kcal
Λιπαρά 35 g
Υδατάνθρακες 48 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων