Pouletbrust alla pizzaiola

Pouletbrust alla pizzaiola

4.3 74 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

  • Pouletbrustfilets, ohne Haut
    800 g
  • Salz nach Geschmack
    ½ TL
  • schwarzer Pfeffer nach Geschmack
    ½ TL
  • Edamer oder anderen Halbhartkäse (z. B. Gruyère, Emmental, Fontina), in Stücken
    200 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • gehackte Tomaten, aus der Dose oder frisch
    600 g
  • Bouillon (Paste)
    1 geh. TL
    1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5l)
  • Zucker
    1 TL
  • Oregano, getrocknet
    1 ½ TL

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 Portion

Πρωτεΐνη 41 g
Θερμίδες 1386 kJ / 331 kcal
Λιπαρά 16 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Υδατάνθρακες 5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων