Συσκευές & Αξεσουάρ
Poulet mit Ei und Mandelsauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Mandeln geröstet100 g
-
Eier hartgekocht2
-
natives Olivenöl extra100 g
-
Zwiebeln in Stücken300 g
-
Knoblauchzehen3
-
Pouletoberschenkel, mit Haut1200 g
-
Weisswein200 g
-
Wasser50 g
-
Safranfäden1 Prise
-
Salz1 TL
-
Lorbeerblätter, getrocknet2
-
Pfeffer gemahlen1 Prise
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
50.62 g
Θερμίδες
2312 kJ /
553 kcal
Λιπαρά
35.92 g
Υδατάνθρακες
5.17 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Mediterrane Küche
67 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKnuspriger Reissalat mit Poulet und Sataysauce
1ωρ.
Bällchen mit Gemüse-Schatz
20 λεπτ.
Dinkel-Pouletsalat
45 λεπτ.
Poulet in cremiger Senfsauce
40 λεπτ.
Beef Wraps Big Mac Style
25 λεπτ.
Tikka Masala Wraps
40 λεπτ.
Karibische Wraps
50 λεπτ.
Low Meat Lasagne
2ωρ.
Würziger Auberginen-Kichererbseneintopf mit Poulet
40 λεπτ.
Meatballs in Tomatensauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Ofenburger
2ωρ. 45 λεπτ.
Fleischvögel
1ωρ. 45 λεπτ.