
Συσκευές & Αξεσουάρ
Japanese Strawberry Shortcake
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Sponge cake
-
fresh milk30 g
-
butter plus extra for greasing15 g
-
eggs4
-
caster sugar120 g
-
superfine flour sifted120 g
-
baking soda¼ tsp
-
vanilla extract1 tsp
Chantilly cream
-
whipping cream 35% fat, chilled500 g
-
caster sugar50 g
-
vanilla extract½ tsp
-
large strawberries hulled, rinsed, cut in slices (0.3 cm), plus extra for decorating400 g
-
icing sugar for dusting
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
1635.9 kJ /
391 kcal
Λιπαρά
29 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Υδατάνθρακες
32.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Asian Sweet Pastries
11 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSticky date pudding
1 h 30 min
Lemonade scones
25 min
Classic lemon tart
3 h 10 min
Buttermilk scones
35 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 h
Home-style sponge cake
2 h 30 min
Mixed berry pavlova stack
5 h 30 min
Edna's lemon curd teacake
40 min
Best ever carrot cake
1 h 35 min
Caribbean carrot cake
2 h 10 min
Victoria sponge cake
1 h 20 min
Chocolate volcanos
55 min