Japanese Strawberry Shortcake

Japanese Strawberry Shortcake

4.7 49 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 portions

Υλικά

Sponge cake
  • fresh milk
    30 g
  • butter plus extra for greasing
    15 g
  • eggs
    4
  • caster sugar
    120 g
  • superfine flour sifted
    120 g
    120 g low protein flour, sifted
  • baking soda
    ¼ tsp
  • vanilla extract
    1 tsp
Chantilly cream
  • whipping cream 35% fat, chilled
    500 g
  • caster sugar
    50 g
  • vanilla extract
    ½ tsp
  • large strawberries hulled, rinsed, cut in slices (0.3 cm), plus extra for decorating
    400 g
  • icing sugar for dusting

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 391 kcal / 1635.9 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 29 g
Υδατάνθρακες 32.9 g
Φυτικές ίνες 1.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων