
Συσκευές & Αξεσουάρ
Semolina cake (namoura)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Semolina cake
-
butter cut in pieces, plus extra for greasing50 g
-
sugar200 g
-
yoghurt400 g
-
medium wheat semolina450 g
-
fine semolina150 g
-
baking powder1 tsp
Syrup
-
water100 g
-
sugar300 g
-
blossom water1 tsp
-
rose water (προαιρετικό πεδίο)1 tsp
-
lemon juice, freshly squeezed1 tsp
Assembly and baking
-
blanched almonds12
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
435 kcal /
1820 kJ
Πρωτεΐνη
7.6 g
Λιπαρά
7.7 g
Υδατάνθρακες
83.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrioche hot cross buns
2ωρ. 30 λεπτ.
Hot cross buns
1ωρ. 40 λεπτ.
Tsoureki (Greek Easter bread)
2ωρ. 20 λεπτ.
Gluten free hot cross buns
3ωρ. 25 λεπτ.
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate hot cross buns
2ωρ. 40 λεπτ.
Simnel Cake
3ωρ.
Apple and cinnamon hot cross buns
2ωρ. 20 λεπτ.
Sugar Cookies with Lemon Curd
1ωρ. 30 λεπτ.
Dani Valent's Basque cheesecake
2ωρ. 10 λεπτ.
Orange Chiffon Cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Yoyo slice
2ωρ. 30 λεπτ.