
Συσκευές & Αξεσουάρ
Plum brioche buns
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
16 pieces
Υλικά
Crumble
-
baker's flour50 g
-
white sugar50 g
-
unsalted butter40 g
Brioche
-
milk250 g
-
white sugar100 g
-
dried instant yeast10 g
-
baker's flour plus extra to dust520 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs separated2
-
unsalted butter cut into pieces, softened80 g
-
sea salt1 pinch
-
extra virgin olive oil to grease
-
fresh blood plums (3-4), stones removed, cut into thin wedges (see Tips)300 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
250.5 kcal /
1048.2 kJ
Πρωτεΐνη
6.2 g
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
38.5 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.5 g
Νάτριο
27.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBasic muffin mix
30 λεπτ.
Pistachio and lemon curd cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Soft cinnamon doughnuts
50 λεπτ.
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4ωρ. 5 λεπτ.
ANZAC slice
1ωρ. 40 λεπτ.
Orange sponge cake
1ωρ.
Salted caramel and chocolate cake
1ωρ. 45 λεπτ.
Chocolate pecan pie
1ωρ. 55 λεπτ.
Chocolate volcanos
55 λεπτ.
Cheesecake with meringue topping
3ωρ. 30 λεπτ.
Decadent dark chocolate brownies
2ωρ. 15 λεπτ.
Gin and tonic drizzle cake
1ωρ.