
Συσκευές & Αξεσουάρ
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
50 pieces
Υλικά
Dough
-
water120 g
-
butter cut in pieces110 g
-
flour250 g
-
baking powder1 tsp
-
salt1 pinch
Filling
-
unsalted pistachio nuts30 g
-
butter10 g
-
pitted dates300 g
-
ground cardamom1 tsp
Assembling and baking
-
egg1
-
water1 tbsp
-
sesame seeds20 g
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
60 kcal /
251 kJ
Πρωτεΐνη
1.1 g
Λιπαρά
2.7 g
Υδατάνθρακες
7.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrioche hot cross buns
2ωρ. 30 λεπτ.
Hot cross buns
1ωρ. 40 λεπτ.
Tsoureki (Greek Easter bread)
2ωρ. 20 λεπτ.
Gluten free hot cross buns
3ωρ. 25 λεπτ.
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate hot cross buns
2ωρ. 40 λεπτ.
Simnel Cake
3ωρ.
Apple and cinnamon hot cross buns
2ωρ. 20 λεπτ.
Sugar Cookies with Lemon Curd
1ωρ. 30 λεπτ.
Dani Valent's Basque cheesecake
2ωρ. 10 λεπτ.
Orange Chiffon Cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Yoyo slice
2ωρ. 30 λεπτ.