
Συσκευές & Αξεσουάρ
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
48 pieces
Υλικά
Dough
-
butter cut in pieces600 g
-
dried yeast20 g
-
medium wheat semolina1000 g
-
fine semolina500 g
-
sugar100 g
-
mastic gum grains6
-
mahleb seeds14
-
rose water150 g
-
blossom water70 g
-
water200 g
Filling
-
pistachio nuts, shelled, unsalted550 g
-
sugar30 g
-
blossom water25 g
-
rose water50 g
Assembly
-
icing sugar100 g
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
359 kcal /
1502 kJ
Πρωτεΐνη
6.9 g
Λιπαρά
20.4 g
Υδατάνθρακες
37 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrioche hot cross buns
2sa 30 dk
Hot cross buns
1sa 40 dk
Tsoureki (Greek Easter bread)
2sa 20 dk
Gluten free hot cross buns
3sa 25 dk
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1sa 15 dk
Chocolate hot cross buns
2sa 40 dk
Simnel Cake
3sa
Apple and cinnamon hot cross buns
2sa 20 dk
Sugar Cookies with Lemon Curd
1sa 30 dk
Dani Valent's Basque cheesecake
2sa 10 dk
Orange Chiffon Cake
1sa 15 dk
Yoyo slice
2sa 30 dk