Συσκευές & Αξεσουάρ
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
48 pieces
Υλικά
Dough
-
butter cut in pieces600 g
-
dried yeast20 g
-
medium wheat semolina1000 g
-
fine semolina500 g
-
sugar100 g
-
mastic gum grains6
-
mahleb seeds14
-
rose water150 g
-
blossom water70 g
-
water200 g
Filling
-
550 g walnuts, shelledpistachio nuts, shelled, unsalted550 g
-
sugar30 g
-
blossom water25 g
-
rose water50 g
Assembly
-
icing sugar100 g
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Πρωτεΐνη
6.9 g
Θερμίδες
1502 kJ /
359 kcal
Λιπαρά
20.4 g
Υδατάνθρακες
37 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMagic bean chocolate cake
1 Std. 40 Min
Crinkle Cookies
1 Std.
Allergen Free Melted Chocolate
10 Min
Gluten free gingerbread cookies
2 Std. 35 Min
Black tahini banana bread
1 Std. 20 Min
Gluten Free Chocolate Orange Cookies
2 Std.
Viennese whirl mince pies
1 Std. 40 Min
Lamington swiss roll
25 Std. 40 Min
Cinnamon Rolls
3 Std.
Spitzbuben (Jam Cookies)
1 Std.
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 Min
Croissants
16 Std.