
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mantı
Προετοιμασία 1ωρ. 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
Mantı Hamuru
-
un250 g
-
yumurta1
-
tuz1 tk
-
su100 g
-
limon suyu1 tk
Yoğurt Sosu
-
diş sarımsak2
-
yoğurt tam yağlı250 g
-
tuz damak tadına göre¼ tk
Mantı İçi
-
soğan ikiye bölünmüş40 g
-
maydanoz, taze sadece yaprakları5 dal
-
dana kıyma150 g
-
tuz damak tadına göre¼ tk
-
toz karabiber damak tadına göre¼ tk
-
un serpmek için
-
su mantıları pişirmek için
Salçalı Tereyağ Sosu
-
tereyağı1 ½ - 2 yk
-
kuru nane1 tk
-
domates salçası2 yk
-
tatlı kırmızı toz biber1 tk
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
442.2 kcal /
1850 kJ
Πρωτεΐνη
17.5 g
Λιπαρά
16.5 g
Υδατάνθρακες
55.3 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.9 g
Νάτριο
955.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPratik Napoliten Pizza
50 λεπτ.
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
1ωρ. 50 λεπτ.
Taze Otlu, Glütensiz Kırmızı Mercimek Keki
25ωρ. 10 λεπτ.
Ispanaklı Yoğurtlu Pancarlı Kek
1ωρ. 45 λεπτ.
Mantarlı Ispanaklı Peynirli Kiş
1ωρ. 45 λεπτ.
Emmental Peynirli Bisküvi
30 λεπτ.
Entekke Böreği
40 λεπτ.
Patlıcanlı Börek
1ωρ. 10 λεπτ.
Glütensiz Sebzeli Pizza Hamuru
45 λεπτ.
Ketojenik Krakerler
1ωρ.
Haşhaşlı Cevizli Gümüşhacıköy Çöreği
50 λεπτ.
Zeytinli Peynirli Muffin
35 λεπτ.