
Συσκευές & Αξεσουάρ
Persian Carrot and Coconut Cake
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
12 slices
Υλικά
Cake
-
unsalted butter for greasing
-
pistachio nuts, unsalted, shelled100 g
-
carrots cut in pieces220 g
-
medium eggs4
-
sugar200 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
desiccated coconut100 g
-
almond flour200 g
Rose cream
-
double cream300 g
-
sugar30 g
-
rose water to taste2 - 3 Tbsp
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
497 kcal /
2081 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
40 g
Υδατάνθρακες
24 g
Φυτικές ίνες
5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

persian vegetarian
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSimnel Cake
3ωρ.
Orange Chiffon Cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Bara Brith
10ωρ.
Unicorn Head Cake
3ωρ.
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3ωρ. 15 λεπτ.
Salted Caramel Basque Cheesecake
13ωρ. 10 λεπτ.
Strawberry, Banana and Chia Seed Breakfast Loaf
1ωρ. 35 λεπτ.
Chocolate Orange Pinwheel Biscuits
3ωρ. 45 λεπτ.
Croissants
12ωρ.
Cranberry and Clementine Cookie
25 λεπτ.
Lemon meringue tart
2ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate Peanut Butter Cookie Sandwiches
1ωρ. 20 λεπτ.