
Συσκευές & Αξεσουάρ
Persian Carrot and Coconut Cake
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
12 slices
Υλικά
Cake
-
pistachio nuts, unsalted, shelled100 g
-
carrots cut in pieces220 g
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing150 g
-
medium eggs4
-
sugar200 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
desiccated coconut100 g
-
almond flour200 g
Rose cream
-
double cream300 g
-
sugar30 g
-
rose water to taste2 - 3 Tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
2081 kJ /
497 kcal
Λιπαρά
40 g
Φυτικές ίνες
5 g
Υδατάνθρακες
24 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

persian vegetarian
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCake Pops
2 Std.
Marble cake
2 Std. 10 Min
Chocolate, Hazelnut and Orange Buns
1 Std. 30 Min
Chocolate-filled Cinnamon Pretzel Bites
1 Std. 50 Min
Chocolate Lava Cookies
1 Std. 40 Min
Blueberry Buns
3 Std. 25 Min
Chocolate Bean Cake with Coconut Butter Cream Frosting
2 Std. 15 Min
Polenta Cake
1 Std.
Unicorn Head Cake
3 Std.
Sour Cherry and Coconut Cookies
35 Min
Green Ombre Naked Cake
3 Std.
Salted Caramel Basque Cheesecake
13 Std. 10 Min