Συσκευές & Αξεσουάρ
Limoncello Tarts
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 15 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Walnut and Rosemary Pastry
-
walnuts, chopped80 g
-
brown sugar40 g
-
fine sea salt1 pinch
-
fresh rosemary leaves only1 Tbsp
-
wholemeal flour230 g
-
unsalted butter diced120 g
-
large egg1
-
wholemeal flour for dusting
Limoncello Filling and Topping
-
sugar80 g
-
lemon zest1 Tbsp
-
limoncello80 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 1-2 lemons)60 g
-
large egg1
-
egg yolks from large eggs4
-
whipping cream200 g
-
fresh figs cut in eighths8
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
10 g
Θερμίδες
2244 kJ /
536 kcal
Λιπαρά
32 g
Φυτικές ίνες
4 g
Υδατάνθρακες
44 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
DESSERTS
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTiered Mermaid Tail Cake
5ωρ.
Lollipop Cake
2ωρ. 10 λεπτ.
Vegan Coconut Cake
50 λεπτ.
Lemon, Almond and Olive Oil Cake
5ωρ.
Apple Pie Bars
1ωρ. 20 λεπτ.
Vanilla Sponge Layer Cake
2ωρ. 35 λεπτ.
Carrot Cake with Pecans and Vanilla
12ωρ. 55 λεπτ.
Three-milk Cake
2ωρ.
Chocolate and Raspberry Tarts
2ωρ. 50 λεπτ.
Cheesecake (baked)
7ωρ. 20 λεπτ.
Pumpkin Cinnamon Rolls
3ωρ. 20 λεπτ.
Anzac Biscuits
30 λεπτ.