Συσκευές & Αξεσουάρ
Greek Bougatsa with Honey and Pistachios
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 45 λεπτ.
12 slices
Υλικά
-
milk700 g
-
egg yolks from large eggs4
-
maize flour60 g
-
sugar120 g
-
vanilla pod seeds only½
-
lemon zest only½
-
unsalted butter soft130 g
-
filo pastry (approx. 12 sheets)270 g
-
icing sugar2 Tbsp
-
chopped pistachios3 Tbsp
-
honey2 Tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
1290 kJ /
308 kcal
Λιπαρά
16 g
Φυτικές ίνες
1 g
Υδατάνθρακες
34 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
DESSERTS
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTiered Mermaid Tail Cake
5h
Lollipop Cake
2h 10min
Vegan Coconut Cake
50min
Lemon, Almond and Olive Oil Cake
5h
Apple Pie Bars
1h 20min
Vanilla Sponge Layer Cake
2h 35min
Carrot Cake with Pecans and Vanilla
12h 55min
Three-milk Cake
2h
Chocolate and Raspberry Tarts
2h 50min
Cheesecake (baked)
7h 20min
Pumpkin Cinnamon Rolls
3h 20min
Anzac Biscuits
30min