
Συσκευές & Αξεσουάρ
Greek Bougatsa with Honey and Pistachios
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 45 λεπτ.
12 slices
Υλικά
-
milk700 g
-
egg yolks from large eggs4
-
maize flour60 g
-
sugar120 g
-
vanilla pod seeds only½
-
lemon zest only½
-
unsalted butter soft130 g
-
filo pastry (approx. 12 sheets)270 g
-
icing sugar2 Tbsp
-
chopped pistachios3 Tbsp
-
honey2 Tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
308 kcal /
1290 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
16 g
Υδατάνθρακες
34 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

DESSERTS
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνIrish Apple Cake with Crème Anglaise
1ωρ. 10 λεπτ.
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2ωρ. 30 λεπτ.
Almond Cake with White Chocolate Topping
2ωρ. 50 λεπτ.
Butterfly Cakes
1ωρ.
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1ωρ. 10 λεπτ.
Victoria Sponge
1ωρ. 10 λεπτ.
Baked Doughnuts
1ωρ.
Chocolate Bourbons
45 λεπτ.
Polish Doughnuts (Pączki)
1ωρ. 20 λεπτ.
Coffee and Walnut Cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
6ωρ. 20 λεπτ.
Chocolate Chip Cake
1ωρ. 30 λεπτ.