Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber

Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 1ωρ. 50 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
14 portions

Υλικά

Oyster Emulsion
  • fresh oysters (weight including shells)
    400 g
  • breadcrumbs
    110 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    50 g
  • rapeseed oil
    600 g
  • fine sea salt to taste
  • lemon juice to taste
  • ground black pepper to taste
Garnish
  • cucumber peeled, deseeded
    ½
  • fine sea salt for sprinkling
Squid Crackers
  • long grain rice
    325 g
  • fish stock hot
    650 g
  • squid ink, liquid
    5 g
  • lemon juice to taste
  • fish sauce
    5 g
  • rapeseed oil for frying
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • borage leaves, small, cut in half lengthways, for garnish
  • vinegar powder for garnish

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 528.2 kcal / 2210.1 kJ
Πρωτεΐνη 6.5 g
Λιπαρά 44.4 g
Υδατάνθρακες 26.5 g
Φυτικές ίνες 0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.5 g
Νάτριο 279 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων