Συσκευές & Αξεσουάρ
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Προετοιμασία 1ωρ. 50 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
14 portions
Υλικά
Oyster Emulsion
-
fresh oysters (weight including shells)400 g
-
breadcrumbs110 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only50 g
-
rapeseed oil600 g
-
fine sea salt to taste
-
lemon juice to taste
-
ground black pepper to taste
Garnish
-
cucumber peeled, deseeded½
-
fine sea salt for sprinkling
Squid Crackers
-
long grain rice325 g
-
fish stock hot650 g
-
squid ink, liquid5 g
-
lemon juice to taste
-
fish sauce5 g
-
rapeseed oil for frying
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
borage leaves, small, cut in half lengthways, for garnish
-
vinegar powder for garnish
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
279 mg
Πρωτεΐνη
6.5 g
Θερμίδες
2210.1 kJ /
528.2 kcal
Λιπαρά
44.4 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.5 g
Υδατάνθρακες
26.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
DAVID EVERITT - MATTHIAS
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGarlic Cheddar Biscuits
30min
Hidden Veg Sausage Rolls
3h 45min
Pepperoni Pretzel Bites
1h 45min
Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw
5h 50min
Mini Iced Fingers
2h 10min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2h 20min
Chocolate-filled Cinnamon Pretzel Bites
1h 50min
Migas with Padrón Peppers
30min
Cherry Pistachio Energy Balls
1h
Turkish Spiced Lamb Bites
1h 30min
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10min
Steamed Chocolate Cakes
25min