
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocolate and Sesame Ganache
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ.
12 portions
Υλικά
Chocolate and Sesame Ganache
-
dark chocolate (64%), small pieces or callets200 g
-
milk chocolate small pieces or callets200 g
-
double cream375 g
-
cocoa powder½ tsp
-
liquid glucose50 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
sesame oil50 g
-
vegetable oil25 g
-
egg yolks from medium eggs3
Ginger Ice Cream
-
whole milk750 g
-
double cream250 g
-
liquid glucose75 g
-
trimoline40 g
-
milk powder30 g
-
fresh root ginger grated50 g
-
egg yolks200 g
-
caster sugar100 g
-
stem ginger in syrup syrup only20 g
-
stem ginger chopped in small pieces50 g
Pear Purée
-
pears medium, peeled, cored (approx. 300 g)3
-
unsalted butter diced30 g
-
caster sugar50 g
-
lemon juice only½
Garnish
-
pears medium, peeled, sliced (1 mm) then cut in 2 cm discs4
-
halved walnuts for grating over plates16
-
coriander cress for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
206.3 mg
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
3232 kJ /
772.5 kcal
Λιπαρά
51.6 g
Φυτικές ίνες
6.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
24.8 g
Υδατάνθρακες
70 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

DAVID EVERITT - MATTHIAS
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSemolina Custard Dessert Pots
20 λεπτ.
Caramel Popcorn
40 λεπτ.
Coconut Milk Cocoa Custard (Dairy Free)
15 λεπτ.
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2ωρ. 45 λεπτ.
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
1ωρ. 30 λεπτ.
Sticky Toffee Puddings
1ωρ.
Champagne Grapefruit Sorbet
8ωρ. 15 λεπτ.
Seville Orange Sorbet
3ωρ. 25 λεπτ.
Rhubarb Fool
1ωρ. 10 λεπτ.
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6ωρ. 45 λεπτ.
Pear and Blueberry Crumble
45 λεπτ.
Rainbow Ice Lollies
Καμία βαθμολογία