Risotto with Parmesan Cheese

4.2 116 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    40 g
  • shallot (approx. 30 g)
    1
  • extra virgin olive oil
    10 g
  • unsalted butter diced
    40 g
  • risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)
    320 g
  • dry white wine
    60 g
  • water
    820 g
  • stock cube (for 0.5 l) meat or vegetable, crumbled
    1
    1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetable
  • fine sea salt to taste
    ½ - 1 tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 433 kcal / 1812 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 15 g
Υδατάνθρακες 63 g
Φυτικές ίνες 1.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων