
Συσκευές & Αξεσουάρ
Aprikosen-Ketchup
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
1 Schraubglas
Υλικά
-
getrocknete Aprikosen, entsteint (Soft-Aprikosen)200 g
-
Wasser600 g
-
gelbe Tomaten reif, Stielansatz keilförmig entfernt400 g
-
frischer Ingwer in dünnen Scheiben20 g
-
Zwiebeln halbiert125 g
-
Knoblauchzehe1
-
Öl2 EL
-
Zucker70 g
-
Apfelessig80 g
-
Salz1 TL
-
Senfkörner hell1 TL
-
Cayenne-Pfeffer2 Prisen
-
Piment1 Prise
-
Kurkuma¼ TL
-
Nelken1 Prise
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Schraubglas
Πρωτεΐνη
17 g
Θερμίδες
4900 kJ /
1172 kcal
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
186 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ESSEN & TRINKEN 4/2017
45 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomatenpesto
10min
Paprikacreme
30min
Tomatenketchup
1h 20min
Rote Linsen-Fenchel-Aufstrich
1h
Petersilien-Pesto mit gerösteter Paprika
5min
Roter Ziegen-Streich
25min
Petersilie-Chili-Pesto
10min
Zitrus-Aioli
10min
Bärlauchöl
15min
Kürbis-Aprikosen-Chutney
1h
Bärlauchbutter
10min
Tomaten-Ketchup
40min