
Συσκευές & Αξεσουάρ
酸菜乾筍肉片清湯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
水1500 克
-
嫩薑 ,切片10 克
-
筍乾 (筍乾片)50 克
-
酸菜 ,取酸菜心,切片100 克
-
米酒1 茶匙
-
五花肉 (五花火鍋肉片)200 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
205.4 kcal /
858.4 kJ
Πρωτεΐνη
7.6 g
Λιπαρά
18.4 g
Υδατάνθρακες
1.8 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

好簡單3步驟
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν