
Συσκευές & Αξεσουάρ
白菜蕃茄豆腐湯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油10 克
-
洋蔥 ,切小丁30 克
-
牛蕃茄 ,切小塊(約2公分)250 克
-
蔬菜高湯1000 克
-
鹽1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
蕃茄醬20 克
-
小白菜 ,切段(約5公分)80 克
-
嫩豆腐 ,切丁(約1.5公分)80 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
90 kcal /
376.3 kJ
Πρωτεΐνη
2.1 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
14.2 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

好簡單3步驟
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν