Albóndigas de ternera en salsa de verduras

Albóndigas de ternera en salsa de verduras

4.2 369 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

Albóndigas
  • de carne picada mixta (75% de ternera y 25% de cerdo)
    400 g
  • huevo
    1
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta blanca molida
    1 cucharadita
  • de brandy
    25 g
  • de pan rallado
    1 cucharada
  • harina (para formar las albóndigas)
  • de aceite (para untar la bandeja)
    1 cucharadita
Salsa
  • de cebolla en trozos
    100 g
  • de puerro en trozos
    100 g
  • dientes de ajo
    3
  • de pimiento
    50 g
  • de lechuga
    3 hojas
  • de aceite de oliva virgen extra
    70 g
  • de vino blanco
    100 g
  • de pimentón dulce
    1 cucharadita
  • de harina
    25 g
  • de tomate frito
    50 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta blanca molida
    1 cucharadita
  • de caldo de ave
    500 g
    500 g de agua, con 1 pastilla de caldo

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 656 kcal / 2784 kJ
Πρωτεΐνη 19 g
Λιπαρά 53.5 g
Υδατάνθρακες 25.3 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων