
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mango and labne slice
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 28ωρ.
16 portions
Υλικά
Labne
-
Greek-style natural yoghurt1000 g
Gingernut base
-
unsalted butter plus extra for greasing125 g
-
gingernut biscuits broken into pieces250 g
-
shredded coconut80 g
Labne filling
-
pouring (whipping) cream250 g
-
gelatine powder2 tsp
-
icing sugar60 g
Mango topping
-
frozen mango cut into pieces300 g
-
caster sugar2 tbsp
-
water125 g
-
gelatine powder3 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
303.3 kcal /
1273.8 kJ
Πρωτεΐνη
7.2 g
Λιπαρά
18.4 g
Υδατάνθρακες
26.3 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.9 g
Νάτριο
105.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Simply Delicious
88 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRizogalo (Greek rice pudding)
1ωρ. 10 λεπτ.
Dou sha bao (red bean paste buns)
9ωρ. 30 λεπτ.
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 λεπτ.
Chocolate pudding
6ωρ. 30 λεπτ.
Little citrus puddings (Diabetes)
24ωρ. 30 λεπτ.
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 λεπτ.
Little pots of chocolate créme
1ωρ. 15 λεπτ.
Floating islands
1ωρ.
Summer ice cream cake
4ωρ. 50 λεπτ.
Haupia Pie
3ωρ.
Coffee semifreddo
6ωρ. 30 λεπτ.
Panna cotta
6ωρ. 15 λεπτ.