Συσκευές & Αξεσουάρ
Mango and labne slice
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 28ωρ.
16 portions
Υλικά
Labne
-
Greek-style natural yoghurt1000 g
Gingernut base
-
unsalted butter plus extra for greasing125 g
-
gingernut biscuits broken into pieces250 g
-
shredded coconut80 g
Labne filling
-
pouring (whipping) cream250 g
-
gelatine powder2 tsp
-
icing sugar60 g
Mango topping
-
frozen mango cut into pieces300 g
-
caster sugar2 tbsp
-
water125 g
-
gelatine powder3 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
105.1 mg
Πρωτεΐνη
7.2 g
Θερμίδες
1273.8 kJ /
303.3 kcal
Λιπαρά
18.4 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.9 g
Υδατάνθρακες
26.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Simply Delicious
88 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegan fruity dream (TM6)
5 λεπτ.
Rocky road with vanilla bean marshmallow
2ωρ. 45 λεπτ.
Mini French apple cakes
1ωρ. 35 λεπτ.
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1ωρ. 15 λεπτ.
Profiteroles
2ωρ.
Classic chocolate fudge
3ωρ. 10 λεπτ.
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24ωρ. 25 λεπτ.
Triple chocolate layer cake
5ωρ. 20 λεπτ.
Passionfruit gummies
1ωρ. 25 λεπτ.
Quick fruit sorbet
10 λεπτ.
"To die for" mini pavlovas
2ωρ. 40 λεπτ.
Hedgehog honeycomb slice
2ωρ. 35 λεπτ.