Bulion rybny

Bulion rybny

4.6 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
600 g

Υλικά

  • cebuli przekrojonej na pół
    80 g
  • bulwy kopru włoskiego pokrojonej na kawałki
    50 g
  • marchewki pokrojonej na kawałki
    50 g
  • korzenia pietruszki pokrojonego na kawałki
    50 g
  • korzenia selera pokrojonego na kawałki
    50 g
  • masła
    20 g
  • białego wina, wytrawnego
    50 g
  • estragonu, suszonego
    1 łyżeczka
  • ziaren pieprzu czarnego
    1 łyżeczka
  • ziaren ziela angielskiego
    6
  • liście laurowe, suszone
    2
  • rybich ości i głów z dowolnych ryb słodkowodnych, oczyszczonych (patrz wskazówka)
    500 - 600 g
  • wody
    1400 g
  • soli
    1 ½ - 2 łyżeczki

Διατροφή ανά 600 g

Θερμίδες 333 kcal / 1394.2 kJ
Πρωτεΐνη 21.3 g
Λιπαρά 17.4 g
Υδατάνθρακες 22.7 g
Φυτικές ίνες 9.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων