Bulion rybny

Bulion rybny

4.6 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
600 g

Υλικά

  • 80 g cebuli przekrojonej na pół
  • 50 g bulwy kopru włoskiego pokrojonej na kawałki
  • 50 g marchewki pokrojonej na kawałki
  • 50 g korzenia pietruszki pokrojonego na kawałki
  • 50 g korzenia selera pokrojonego na kawałki
  • 20 g masła
  • 50 g białego wina, wytrawnego
  • 1 łyżeczka estragonu, suszonego
  • 1 łyżeczka ziaren pieprzu czarnego
  • 6 ziaren ziela angielskiego
  • 2 liście laurowe, suszone
  • 500 - 600 g rybich ości i głów z dowolnych ryb słodkowodnych, oczyszczonych (patrz wskazówka)
  • 1400 g wody
  • 1 ½ - 2 łyżeczki soli

Διατροφή ανά 600 g

Θερμίδες 333 kcal / 1394.2 kJ
Πρωτεΐνη 21.3 g
Λιπαρά 17.4 g
Υδατάνθρακες 22.7 g
Φυτικές ίνες 9.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων