Συσκευές & Αξεσουάρ
Italian Rice Cake - Torta di riso
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 30 λεπτ.
16 portions
Υλικά
-
amaretti biscuits100 g
-
blanched almonds100 g
-
whole milk1000 g
-
vanilla pod and scraped out seeds1
-
lemon thin peelings of skin only1
-
caster sugar250 g
-
risotto rice100 g
-
medium eggs beaten5
-
candied mixed peel50 g
-
fine sea salt1 pinch
-
Amaretto or other almond liqueur80 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
1036 kJ /
246 kcal
Λιπαρά
8.5 g
Υδατάνθρακες
31.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2ωρ. 30 λεπτ.
Blueberry and White Chocolate Traybake
1ωρ.
Bramley Apple Shortcake
1ωρ. 20 λεπτ.
Persian Love Cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Christmas Gingerbread (Poland)
1ωρ. 25 λεπτ.
Vegan Ginger Biscuits
40 λεπτ.
Bear Face Cake
1ωρ. 50 λεπτ.
Dark Chocolate Cookies with White Chocolate Cream
5ωρ. 50 λεπτ.
Polish Doughnuts (Pączki)
1ωρ. 20 λεπτ.
Gluten-free Sacher Torte
3ωρ. 20 λεπτ.
Normandy Apple Flan
1ωρ. 25 λεπτ.
Danish Dream Cake
55 λεπτ.