Συσκευές & Αξεσουάρ
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Dough
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
medium eggs3
Ragù
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)70 g
-
onion halved30 g
-
celery cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
beef mince broken in pieces150 g
-
pork mince broken in pieces150 g
-
water plus extra for cooking pasta180 g
-
fine sea salt plus 1 tsp for cooking pasta1 tsp
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
tomato purée100 g
-
fresh basil leaves5 - 6
-
fresh bay leaf1
-
ground nutmeg1 pinch
-
water
Assembly
-
ricotta cheese300 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
58 g
Θερμίδες
3979 kJ /
951 kcal
Λιπαρά
49 g
Υδατάνθρακες
65 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLasagne Bolognese
2 Std. 30 Min
Tuna Pasta
30 Min
Saffron Chicken Penne
30 Min
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1 Std. 20 Min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 Min
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25 Min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 Min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 Min
Sporki Makaruli (Dirty Macaroni)
2 Std. 15 Min
Penne with Mussels
2 Std. 5 Min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 Min