
Συσκευές & Αξεσουάρ
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Dough
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
medium eggs3
Ragù
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)70 g
-
onion halved30 g
-
celery cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
beef mince broken in pieces150 g
-
pork mince broken in pieces150 g
-
water plus extra for cooking pasta180 g
-
fine sea salt plus 1 tsp for cooking pasta1 tsp
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
tomato purée100 g
-
fresh basil leaves5 - 6
-
fresh bay leaf1
-
ground nutmeg1 pinch
-
water
Assembly
-
ricotta cheese300 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
58 g
Θερμίδες
3979 kJ /
951 kcal
Λιπαρά
49 g
Υδατάνθρακες
65 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken and Spinach Lasagne
1ωρ. 15 λεπτ.
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45 λεπτ.
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 λεπτ.
Korean Ramen with Tofu
50 λεπτ.
Chicken Congee
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1ωρ.
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2ωρ. 15 λεπτ.
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 λεπτ.
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 λεπτ.
Browned Pork Rice
1ωρ.
Jollof Rice
1ωρ. 20 λεπτ.
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 λεπτ.