
Συσκευές & Αξεσουάρ
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Dough
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
medium eggs3
Ragù
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)70 g
-
onion halved30 g
-
celery cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
beef mince broken in pieces150 g
-
pork mince broken in pieces150 g
-
water plus extra for cooking pasta180 g
-
fine sea salt plus 1 tsp for cooking pasta1 tsp
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
tomato purée100 g
-
fresh basil leaves5 - 6
-
fresh bay leaf1
-
ground nutmeg1 pinch
-
water
Assembly
-
ricotta cheese300 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
951 kcal /
3979 kJ
Πρωτεΐνη
58 g
Λιπαρά
49 g
Υδατάνθρακες
65 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRisotto with Parmesan Cheese
30 λεπτ.
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 λεπτ.
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 λεπτ.
Salmon and Mushroom Rice
30 λεπτ.
Sausage and Fennel Orzotto
50 λεπτ.
Seafood Risotto
40 λεπτ.
Mac 'n' Cheese
1ωρ. 20 λεπτ.
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 λεπτ.
Orzo with Salmon and Spinach
40 λεπτ.
Prawn and Vegetable Rice
1ωρ. 10 λεπτ.
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 λεπτ.
Browned Pork Rice
1ωρ.