
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Roasted Cauliflower
-
cauliflower (approx. 650-700 g), cut in small florets1
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
ground nutmeg½ tsp
-
fine sea salt plus 1 tsp for cooking pasta1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil1 Tbsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
blanched hazelnuts50 g
-
water for cooking pasta1200 g
-
dried pasta orecchiette shape300 g
Brown Butter Sauce
-
unsalted butter diced150 g
-
fine sea salt1 tsp
-
double cream150 g
-
garlic powder1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
652 kcal /
2711 kJ
Πρωτεΐνη
16.7 g
Λιπαρά
46 g
Υδατάνθρακες
41 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1h 20min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Spaghetti Carbonara
40min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40min
Seafood Risotto
40min
Thai Curry Noodles
25min
Prawn and Vegetable Rice
1h 10min
Spaghetti alla Carbonara
30min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min