
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Roasted Cauliflower
-
cauliflower (approx. 650-700 g), cut in small florets1
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
ground nutmeg½ tsp
-
fine sea salt plus 1 tsp for cooking pasta1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil1 Tbsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
blanched hazelnuts50 g
-
water for cooking pasta1200 g
-
dried pasta orecchiette shape300 g
Brown Butter Sauce
-
unsalted butter diced150 g
-
fine sea salt1 tsp
-
double cream150 g
-
garlic powder1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
652 kcal /
2711 kJ
Πρωτεΐνη
16.7 g
Λιπαρά
46 g
Υδατάνθρακες
41 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon and Mushroom Rice
30 λεπτ.
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 λεπτ.
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35 λεπτ.
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 λεπτ.
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1ωρ. 20 λεπτ.
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 λεπτ.
Browned Pork Rice
1ωρ.
Rice Congee
4ωρ. 5 λεπτ.
Allergen-friendly Mushroom Risotto
1ωρ. 20 λεπτ.
Baby-friendly Cheesy Tuna and Sweetcorn Pasta Salad
20 λεπτ.
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1ωρ. 15 λεπτ.
Garlic and Olive Conchiglie
25 λεπτ.