
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Roasted Cauliflower
-
cauliflower (approx. 650-700 g), cut in small florets1
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
ground nutmeg½ tsp
-
fine sea salt plus 1 tsp for cooking pasta1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil1 Tbsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
blanched hazelnuts50 g
-
water for cooking pasta1200 g
-
dried pasta orecchiette shape300 g
Brown Butter Sauce
-
unsalted butter diced150 g
-
fine sea salt1 tsp
-
double cream150 g
-
garlic powder1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
16.7 g
Θερμίδες
2711 kJ /
652 kcal
Λιπαρά
46 g
Υδατάνθρακες
41 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSausage and Fennel Orzotto
50 λεπτ.
Linguine with Bacon and Prawns
35 λεπτ.
Baked Penne with Vegetables
1ωρ. 5 λεπτ.
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 λεπτ.
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1ωρ.
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2ωρ. 5 λεπτ.
Spicy Mince Pork Noodles
45 λεπτ.
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1ωρ. 20 λεπτ.
Gnocchi Carbonara with Peas
20 λεπτ.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 λεπτ.
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25 λεπτ.
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 λεπτ.