Συσκευές & Αξεσουάρ
Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
Προετοιμασία 1ωρ. 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Dough
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
fresh spinach leaves, defrosted, drainedfrozen spinach defrosted, drained70 g
-
medium eggs2
-
extra virgin olive oil plus extra for serving10 g
Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
onions quartered50 g
-
unsalted butter diced30 g
-
pancetta50 g
-
garlic clove1
-
minced veal broken in pieces300 g
-
fine sea salt plus extra for serving1 tsp
-
ground black pepper plus extra for serving2 pinches
-
large egg1
Tortelloni
-
fine sea salt for cooking tortelloni1 tsp
-
water for cooking tortelloni
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
23.9 g
Θερμίδες
1925 kJ /
459 kcal
Λιπαρά
20.4 g
Υδατάνθρακες
38 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 λεπτ.
Orzo with Salmon and Spinach
40 λεπτ.
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 λεπτ.
Mushroom and Spinach Risotto
55 λεπτ.
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2ωρ. 30 λεπτ.
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2ωρ. 5 λεπτ.
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 λεπτ.
Mac 'n' Cheese
1ωρ. 20 λεπτ.
Seafood Risotto
40 λεπτ.
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1ωρ. 20 λεπτ.
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45 λεπτ.
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 λεπτ.