
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
Προετοιμασία 1ωρ. 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Dough
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
frozen spinach defrosted, drained70 g
-
medium eggs2
-
extra virgin olive oil plus extra for serving10 g
Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
onions quartered50 g
-
unsalted butter diced30 g
-
pancetta50 g
-
garlic clove1
-
minced veal broken in pieces300 g
-
fine sea salt plus extra for serving1 tsp
-
ground black pepper plus extra for serving2 pinches
-
large egg1
Tortelloni
-
fine sea salt for cooking tortelloni1 tsp
-
water for cooking tortelloni
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
459 kcal /
1925 kJ
Πρωτεΐνη
23.9 g
Λιπαρά
20.4 g
Υδατάνθρακες
38 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRisotto with Parmesan Cheese
30 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Salmon and Mushroom Rice
30 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Seafood Risotto
40 min
Mac 'n' Cheese
1 godz. 20 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
Browned Pork Rice
1 godz.