Συσκευές & Αξεσουάρ
Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
Προετοιμασία 1ωρ. 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Dough
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
fresh spinach leaves, defrosted, drainedfrozen spinach defrosted, drained70 g
-
medium eggs2
-
extra virgin olive oil plus extra for serving10 g
Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
onions quartered50 g
-
unsalted butter diced30 g
-
pancetta50 g
-
garlic clove1
-
minced veal broken in pieces300 g
-
fine sea salt plus extra for serving1 tsp
-
ground black pepper plus extra for serving2 pinches
-
large egg1
Tortelloni
-
fine sea salt for cooking tortelloni1 tsp
-
water for cooking tortelloni
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
23.9 g
Θερμίδες
1925 kJ /
459 kcal
Λιπαρά
20.4 g
Υδατάνθρακες
38 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPistachio Cream Pasta
30 min
Ultimate Mac 'N' Cheese with Herb Crumb
1 godz. 10 min
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35 min
Tagliatelle with Pumpkin
1 godz. 10 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min
Spaghetti alla Puttanesca
35 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25 min
Spaghetti Bloody Brain
13 godz. 30 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min