
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
shallots halved90 g
-
olive oil40 g
-
risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)300 g
-
ripe tomatoes diced (2 cm)200 g
-
dry white wine60 g
-
boiling water500 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
tomato purée20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter diced40 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
569.9 kcal /
2384.5 kJ
Πρωτεΐνη
15.2 g
Λιπαρά
25.1 g
Υδατάνθρακες
67.4 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.8 g
Νάτριο
602.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνItalian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 λεπτ.
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1ωρ. 15 λεπτ.
Salmon and Mushroom Rice
30 λεπτ.
Prawn and Vegetable Rice
1ωρ. 10 λεπτ.
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 λεπτ.
Chicken and Spinach Lasagne
1ωρ. 15 λεπτ.
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 λεπτ.
Rice Congee
4ωρ. 5 λεπτ.
Lasagne bolognese
2ωρ. 30 λεπτ.
Tuna Noodle Bake
1ωρ. 20 λεπτ.
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
Καμία βαθμολογία
Garlic and Olive Conchiglie
25 λεπτ.