韓式涼拌冬粉

韓式涼拌冬粉

4.7 41 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 牛肉 ,切絲
    100 克
  • 10 克
  • 醬油膏
    15 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • 韓國麻油
    40 克
    40 克 白芝麻油
  • 紅蘿蔔 ,切絲
    40 克
  • 洋蔥 ,切絲
    60 克
  • 小黃瓜 ,切絲
    50 克
  • ½ 茶匙
  • 乾香菇 ,泡軟,切絲
    10 克
  • 醬油
    30 克
  • 15 克
  • 韓國辣椒醬
    2 茶匙
  • 蒜頭
    20 克
  • 白醋
    15 克
  • (川燙冬粉用)
    1000 克
  • 韓式冬粉 ,預先浸泡20分鐘
    160 克
  • 冷開水
    500 克
  • 白芝麻 ,少許

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Πρωτεΐνη 7.8 g
Θερμίδες 1384 kJ / 331 kcal
Λιπαρά 13.8 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Υδατάνθρακες 43 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων