Anello di polenta con sugo ai funghi e speck

Anello di polenta con sugo ai funghi e speck

4.8 64 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Sugo ai funghi
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    2 rametti
  • scalogno
    1
  • di timo fresco le foglioline
    2 rametti
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di funghi surgelati decongelati e asciugati
    800 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico
  • di speck a listarelle
    50 g
Anello di polenta
  • di acqua
    1500 g
  • di sale grosso
    1 cucchiaio
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    15 g
  • di farina di mais bramata
    400 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 435 kcal / 1821 kJ
Πρωτεΐνη 13.1 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 55.2 g
Φυτικές ίνες 5.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων